Imbracamintea care iti pune in evidenta calitatile fizice iti poate simplifica drumul lung in cariera, indiferent ca esti un lider industrial, om de afaceri sau muncitor la o uzina. Nivelul respectului de sine devine vizibil prin hainele pe care alegi sa le porti in timpul orelor petrecute la locul de munca. Camasa unui barbat este o parte importanta a vestimentatiei acestuia si arata increderea pe care o are el atunci cand isi indeplineste sarcinile. De aceea, o camasa potrivita va face o impresie pozitiva pentru cei care activeaza in afaceri, chiar daca sunt potentiali parteneri, angajatori sau clienti.

Moda pentru barbati a parcurs un drum lung, inca din anii 1950, cand acestia trebuia sa poarte costume gri, din material dur, care erau destul de inconfortabile, mai ales in caldura verii. Ulterior, industria modei a inceput sa foloseasca materiale care inainte era rezervate doar pentru femei, cum ar fi nailonul si alte materiale sintetice, pentru a realiza piese vestimentare pentru barbati. Stilul camasilor masculine s-a schimbat, de asemenea, camasa polo fiind unul dintre cele mai bune exemple, aceasta imbunatatindu-si liniile si matricile de culoare. Modificarile de stil au facut camasile din ziua de azi sa fie mult mai confortabile si elegante decat erau acum 60 de ani.

Camasa clasica pentru barbati are maneci lungi, care sunt, de obicei, echipate cu mansete sau cu butoane la mansete. Aceasta camasa este un standard pentru majoritatea ocaziilor. Cei mai multi barbati stiu ca daca poarta o camasa care sa li se potriveasca perfect, atunci situatia este salvata, indiferent care ar fi celelalte piese vestimentare care le completeaza tinuta. Exista mai multe calificative care ar trebui luate in serios atunci cand un barbat este nevoit sa poarte o camasa timp de 8-10 ore pe zi. Camasile sunt, de regula, fabricate din bumbac si din panza. Bumbacul este un bun absorbant, in timp ce panza este extrem de usoara. Ambele materiale sunt confortabile in timpul verii.

Camasa unui barbat trebuie sa ii ofere incredere si sa ii proiecteze o imagine de om sigur si hotarat. Eleganta este intotdeauna privita cu respect, iar acest lucru nu poate aduce decat avantaje unui barbat care priveste cu optimism catre viitor.