Orice tinuta poate fi incadrata intr-un anume stil vestimentar, insa cel mai confortabil, usor de realizat si de purtat este stilul Casual. Acest stil vestimentar este caracterizat de lejeritate, flexibilitate si confort si este potrivit atat pentru timpul zilei, cat si pentru timpul noptii. Deseori, stilul casual poate fi perceput drept stilul vestimentar “rebel” tocmai datorita libertatii alegerii elementelor componente. Tinuta Casual este una de zi cu zi, care imbina culori complementare sau ale aceleiasi game cromatice.

Astazi iti propunem 3 outfituri la indemana pe care le poti realiza combinand mai putin de 10 articole vestimentare si pe care le poti potrivi intre ele in functie de nevoile tale.

Clasic Casual

casual

Stilul Clasic Casual se refera la tinuta pe care o poti purta zi de zi, pentru ca este foarte masculina si confortabila si iti lasa libertatea de a fi tu insuti. Aceasta tinuta este potrivita atat pentru serviciu, cat si pentru o seara in oras “cu baietii”, dar si pentru o excursie de weekend la munte, pentru drumuri lungi sau plimbari in parc, datorita ghetelor.

Pentru a realiza aceasta tinuta, ai nevoie de un pulover, jeans, o jacheta de piele si ghete asortate.

Daca vrei sa stii cum sa iti alegi perechea pantaloni potrivita corpului tau, te invitam sa citesti si articolul Cum sa iti alegi corect perechea de pantaloni.

 

Casual Chic

 

romantic-casual

Tinuta in stilul vestimentar Casual Chic este lejera, confortabila, dar, in acelasi timp, plina de stil si masculinitate, iar sacoul ii ofera un ton elegant. De aceea, poti purta cu incredere aceasta tinuta atat la birou, cat si la o intalnire romantica, dar si la o simpla plimbare in parc, datorita sneakers-ilor confortabili.

Pentru a realiza aceasta tinuta, ai nevoie de un tricou sau o camasa alba, un sacou alb, jeans si sneakers albi.

 

Smart Casual

smart-casual

Tinuta Smart Casual este, de asemenea, confortabila, insa este mai conventionala si mai potrivita pentru intalnirile cu colegii de la birou, pentru serviciu si reuniunile de familie sau chiar pentru intalnirile de afaceri.

Pentru a realiza aceasta tinuta, ai nevoie de camasa alba sau tricou alb, cardigan, jeans si ghete.