Deseori, barbatii foarte inalti au probleme in a gasi haine care sa se potriveasca cu statura lor si care sa arate bine si elegant. Chiar daca se spune ca barbatii inalti sunt cei mai curtati si cei mai atragatori, ei prezinta multe dificultati in diverse situatii, inclusiv in gasirea unor haine potrivite pentru ei.

Daca esti un barbat inalt si vrei sa gasesti cu usurinta haine pentru inaltimea ta, iata cateva sfaturi care iti pot fi de folos:
Daca ai o inaltime mare si ai o greutate medie sau mica, atunci hainele, cu siguranta, arata bine pe tine, deoarece arati ca un model. De asemenea, femeile au tendinta de a dori un partener inalt. Problema apare atunci cand barbatii inalti depasesc inaltimea de 1,90 m. Atunci imbracamintea devine o reala provocare pentru ei. Acest lucru poate provoca stres, deoarece magazinele normale au, de cele mai multe ori, haine care sa raspunda dimensiunilor medii, iar magazinele Tall si Big au, din pacate, selectii foarte limitate. Asadar, ar putea fi destul de frustrant pentru un barbat inalt sa-si caute haine care sa le placa si care sa li se potriveasca bine.

Haine adecvate pentru silueta unui barbat inalt

In mod evident, barbatii inalti trebuie sa evite purtarea hainelor de dimensiuni prea mari si prea largi, care sa atarne pe ei, deoarece ar arata destul de ciudat. De asemenea, ei nu trebuie sa poarte haine prea stramte, pentru ca ar parea si mai inalti decat sunt in realitate, aratand ca niste stalpi. In ceea ce priveste camasile si tricourile, acestea trebuie bagate mereu in pantaloni. Blugii trebuie sa fie simpli, nici prea largi dar, in niciun caz, stramti si ar fi de preferat sa aiba talie joasa sau medie. Acestia trebuie sa fie drepti, deoarece se potrivesc cel mai bine barbatilor inalti. Costumele trebuie mereu adaptate la inaltimea barbatului, indiferent de inaltimea pe care o are. Daca in comert nu se gasesc costume pentru barbati foarte inalti, acestia ar trebui sa apeleze la un croitor.

Ce culori trebuie sa poarte barbatii inalti?

Din acest punct de vedere, barbatii inalti au un avantaj, deoarece pot purta cam orice culoare si orice modele, fara a arata rau. Exista, totusi, o regula, aceea de a nu purta o singura culoare din cap pana in picioare. De pilda, daca se doreste a se purta tricou negru, pantalonii trebuie sa aiba o culoare deschisa.