El este cel mai misterios din grupul de prieteni si pare sa aiba deja tot ce isi doreste, asa ca un cadou este cu adevarat o provocare. Solutia este simpla: trebuie sa cauti un cadou practic si elegant. In continuare iti propunem patru idei de cadouri pentru barbati, practice, simple, dar foarte elegante.

Manusi din piele

manusi-din-piele

Acesta este un cadou foarte potrivit pentru perioada iernii, fiind un cadou util si cu stil. In cazul in care optezi pentru manusi confectionate din lana sau alte materiale textile, este posibil ca persoana careia i le daruiesti sa aiba o sensibilitate la lana si sa nu le poata purta sau este posibil ca imprimeul sa nu fie chiar pe placul sau. Daca vrei sa alegi niste manusi care sa ii placa cu siguranta, cele mai potrivite sunt niste manusi din piele.

Butoni pentru camasa

butoni-camasa-barbati

Daca ne referim la un barbat elegant, caruia ii face placere sa poarte camasa sau a carui cariera impune de obicei tinute oficiale, cu camasa, un cadou elegant si practic este o pereche de butoni pentru camasa. Acestia pot fi gasiti in diverse combinatii de culori si pot fi asortati in functie de culoarea cravatei, papionului sau sacoului.

Portofel

portofel-piele-barbati

Acesta este un cadou practic si la indemana, la propriu si la figurat! Un portofel este un cadou potrivit pentru orice barbat, indiferent de perioada anului sau de preferintele sale in materie de moda. Daca vrei sa oferi un cadou durabil si de calitate, iti recomandam sa te orientezi catre un portofel confectionat din piele. La fel ca si in cazul manusilor, un portofel confectionat din piele va fi intotdeauna apreciat si admirat.

Ceasceas-sport-negru

Acesta este un cadou deosebit, pe care, daca vrem sa fie cu adevarat apreciat, trebuie sa il alegem cu foarte mare atentie. Atunci cand dorim sa ii oferim unui barbat un ceas cadou, trebuie sa avem in vedere stilul sau de viata, mediul de lucru si interesele sale. Daca este o persoana activa, ii place sportul si il practica, iar mediul de la serviciu nu este unul oficial, putem opta pentru un ceas sport-casual. Daca, dimpotriva, mediul in care lucreaza este unul oficial, formal si in majoritatea timpului il vezi foarte elegant si mai mult in sacou decat in jeansi, ar trebui sa te orientezi catre un ceas elegant, cu curea din piele si detalii fine.