Să alegi cadoul ideal pentru partenerul tău poate să fie o adevărată provocare pe care o întâmpini la fiecare aniversare sau sărbătoare. Acest lucru se întâmplă pentru că, de obicei, bărbații apreciază cadourile frumoase care însă au și un scop practic și bine definit. Astfel, iată câteva obiecte ce se încadrează în această categorie și pe care le poți oferi partenerului tău cu prima ocazie în care trebuie să îi faci un cadou.

Ce tip de portofel i se potrivește partenerului tău?

Portofelul din piele este primul obiecte care trebuie să îți vină în minte atunci când te gândești la un cadou frumos, elegant, calitativ și practic în același timp.

  • Modelul clasic de portofel este cel ce are mai multe buzunare pentru carduri și acte, compartiment pentru monede și unul sau două buzunare pentru bacnote. Acesta e pliază la jumătate, are dimensiuni medii, putând fi purtat cu ușurință în buzunarul din spate al pantalonilor sau în cel interior al sacoului.
  • Portofelul pentru bacnote este de mici dimensiuni, foarte subțire și are la mijloc un clips din metal pentru ținerea bacnotelor. Acesta poate prezenta în interior sau în exterior și câteva spații pentru carduri.
  • Portofelul destinat numai cardurilor este ideal pentru domnii care utilizează în cea mai mare parte a timpului cardul dar și pentru cei care doresc să păstreze separat cardurile de banii cash.

Cele mai utilizate nuanțe de portofele bărbătești sunt negru și maro iar mai rar poți găsi si portofele de nuanță grena, bleumarin sau kaki. Odată ales tipul de portofel, poți opta pentru personalizarea lui. Unele firme oferă opțiunea de gravură în piele dacă îți dorești să îi dai o tentă sentimentală cadoului. Poți opta să îi gravezi inițialele voastre, o dată semificativă pentru voi sau o scurtă declarație de dragoste.

Alte idei de cadouri pentru sezonul rece

Accesoriile din piele naturală se află în topul preferințelor cadourilor ce pot fi dăruite în sezonul rece iar unele dintre ele pot fi purtate cu succes și în restul anului.

  • Curelele din piele sunt un alt accesoriu extrem de popular în rândul cadourilor dăruite bărbaților. Datorită faptului că sunt practice și de o calitate superioară, cu un astfel de cadou nu ai cum să dai greș.
  • Curelele de ceas, brelocurile sau brățările din piele intră în categoria cadourilor micuțe dar cu un mare impact.

Astfel de cadouri vin însoțite de o mulțime de avantaje. Acestea emană eleganță și stil, sunt de o calitate superioară și rezistă extrem de bine testului timpului. De aceea, accesoriile precum curelele, portofelele, mănușile, brelocurile sau agendele din piele intră în categoria cadourilor ideale masculine, ce pot fi dăruite atât domnilor din viața privată, precum partenerul tău, prietenul tău sau tatăl tău, cât și celor din viața profesională, precum un coleg, colaborator sau chiar șef.