Niciunui barbat nu-i place sa iasa in evidenta cu burta sa bombata, cel putin barbatilor care au inca sub 40 de ani.
Cu toate acestea, traim intr-o societate in care totul se face in pripa, iar mesele pe care le luam in pauzele de la serviciu si nu numai constau in alimente de tip fast food, astfel ca, cei mai multi dintre noi ajung sa aiba burta, colacei si multe alte aspecte inestetice cauzate de grasimea excesiva.

Mai mult decat atat, burta mare se poate forma si din cauza stresului care pune stapanire pe majoritatea dintre noi.
Cu toate acestea, daca esti barbat si ai o burta mai proeminenta, nu trebuie sa fii descurajat.

Poti sa arati extrem de bine si cu burtica pe care o ai, daca stii cum sa te imbraci bine.

Poti incepe prin evitarea hainelor stramte, deoarece acestea vor accentua doar burta proeminenta.
Poarta haine casual, care sa fie lejere pe corpul tau, astfel incat burta ta sa fie mai mult sau mai putin ascunsa.

Alte trucuri pe care le pot folosi barbatii care doresc sa-si ascunda burta sunt cele de scoatere in evidenta a altor zone ale corpului: ei ar putea sa poarte pantofi extrem de atragatori, accesorii interesante si chiar o fata curata si bine ingrijita ar putea distrage ochii oamenilor de la zona de mijloc a corpului.

Asadar, daca esti o persoana cu o burta mai proeminenta si nu-ti place sa faci sport sau sa tii dieta alimentara, nu ar trebui decat sa urmezi cateva sfaturi de moda pentru a ascunde acel defect fizic care te supara.
Pe piata exista chiar si branduri de imbracaminte speciale pentru barbatii supraponderali, care ofera haine potrivite dimensiunilor acestora.

Aceste branduri ofera haine nici prea stramte, dar nici prea largi pentru barbatii care au burta mai mare.
Un alt truc simplu la care pot apela barbatii ce doresc sa-si ascunda abdomenul este sa se imbrace in haine simple si non-ostentative, astfel incat sa nu existe nici o atentie nejustificata atrasa de grasimea de pe burta.

De asemenea, paltoanele, jachetele si puloverele pot fi un ajutor extrem de bun atunci cand cineva doreste sa-si ascunda dimensiunile abdomenului. Mai mult decat atat, purtand aceste articole de imbracaminte, se scot in evidenta umerii si se extinde spatele, astfel ca intregul corp va arata mult mai bine proportionat.

Anumite trucuri de moda pot functiona extrem de bine atat pentru barbatii plinuti, cat si pentru femeile nemultumite de greutatea lor.

Purtand haine de dimensiuni si culori corecte, ascunderea grasimii inestetice de pe burta nu mai este o misiune imposibila.