Daca in trecut nu se oferea atentie aproape deloc gentilor barbatesti, acum au devenit absolut necesare. Daca te intrebi de ce, raspunsul e foarte simplu: sunt practice, se asorteaza foarte bine cu tinutele elegante si cele casual si te lipsesc de grija cardurilor, banilor si a altor bunuri valoroase, deoarece se tin toate in siguranta, intr-un singur loc.

Exista mai multe tipuri de genti barbatesti, care se aleg in functie de momentul in care se poarta, asa incat, sa se potriveasca cu stilul vestimentar si sa fie totodata utile. Astfel, avem:

  1. Geanta de birou

Geanta de birou difera in functie de forma, material si textura. Este incapatoare, avand la dispozitie mai multe compartimente, si se potriveste zilelor incarcate cu diverse activitati, care presupun transportarea mai multor obiecte, precum dosare, laptop, tableta. Se poarta fie pe umar, fie sustinuta de manere.

  1. Geanta tip rucsac

Acest tip de geanta a devenit foarte popular in ultima perioada, atat in randul femeilor, cat si in cel al barbatilor. Avand in vedere faptul ca poate fi fabricata din diverse materiale, este un accesoriu care se potriveste aproape oricarui tip de tinuta. Spre exemplu, in cazul unei tinute casual, rucsacul ideal este cel din piele ecologica sau naturala. Astfel, se poate introduce in el laptopul de firma sau tableta, diferite documente si obiecte. Si pentru a lasa impresia unui adevarat gentleman, cel mai potrivit este sa fie purtata doar pe un umar.

  1. Geanta tip husa pentru laptop

Geanta pentru laptop poate fi un accesoriu estetic si util daca este aleasa cu grija. In cazul in care nu doresti sa porti o geanta mare de umar cu tine la job sau in sedinte in care sa iti ti laptopul, acest tip de geanta este mai mult decat potrivit. Se transporta usor sub brat, este subtila si eleganta in acelasi timp.

  1. Geanta tip husa pentru tableta

Putin mai mica decat cea pentru laptop, geanta tip husa pentru tableta este potrivita in special in timpul deplasarilor de serviciu, intalnirilor si conferintelor. Permite transportarea tabletei, pe care pot fi stocate informatii importante pentru prezentari, si de pe care se pot trimite e-mail-uri in cel mai scurt timp. In plus, poate fi asortata cu diferite tinute de serviciu si se transporta foarte usor in mana.

  1. Servieta

Servieta este tipul de geanta care se potriveste cel mai bine domnilor din mediul business. Este o geanta care, de cele mai multe ori, se gaseste in comert fabricata din material de calitate superioara (piele naturala). Ofera o personalitate aparte, fiind un accesoriu care denota putere si incredere in sine. Cel mai confortabil mod de a o purta este prin sustinerea manerului.

 

  1. Geanta pentru calatorie

Geanta pentru calatorie imbina utilul cu placutul. Are functionalitatea unui troller, fiind compartimentata in asa maniera incat sa permita transportarea tuturor obiectelor de care ai nevoie intr-o calatorie, si in acelasi timp ofera un aspect modern si elegant. Prin urmare, se potriveste in totalitatea calatoriilor in scop de serviciu.

 

Ca si o concluzie, geantile barbatesti se aleg in functie de momentul in care se poarta si de stilul vestimentar. Trebuie luate in calcul culorile, materialul de fabricatie si designul. Important este sa se potriveasca cu tinuta din toate punctele de vedere.